Beweegoefeningen voor thuis

Sporten en bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Helaas is het door de coronacrisis nu even niet mogelijk om aan te sluiten bij onze zwem-, yoga-, bootcamp- of wandelgroepen en zitten we meer thuis. Thuis zitten betekent natuurlijk niet dat we de hele dag stil moeten zitten. Juist niet! Door te bewegen blijven we fit én zorgen we voor een goede weerstand.

Beweegcoach Lisan en onze vrijwilligers Anny en Nazir helpen je met de beweegposter graag op weg! Klik hier voor de beweegposter vol tips en oefeningen.

Je kunt ook meedoen met onze online beweeglessen via ZOOM of de yoga- en beweeglessen met José, Ellen en Lisan via ons YouTube kanaal of bekijk de Yoga oefeningen hier.

Meer informatie over bewegen vind je op de website van Natuurlijk Gezond Oisterwijk waar we nóg meer beweegkaarten en beweegtips delen: Oisterwijk beweegt thuis!
of klik en lees nog meer oefeningen hier

Ontmoeting in beweging is een samenwerking van: ContourdeTwern, Mentorhulp Oisterwijk, Natuurlijk Gezond, Optisport den Donk, Sport- en Zorgatelier WYzorg, Stichting Ons Oisterwijk, Thebe-Extra en Sociaal Huis Oisterwijk